Odată cu sosirea iernii și părul trebuie îmbrăcat

Când eram mică mă uitam la tot felul de filme americane și le vedeam pe divele de acolo că se trezeau cu un păr perfect coafat și aranjat. La vârsta respectivă, mi-am propus ca atunci când voi crește să mă trezesc și eu cu părul la fel, însă ce credeți? Nici vorbă de așa ceva pentru că părul meu nu arată nici pe departe dimineața la fel de aranjat ca în filme și fiți siguri că nici divele din filme nu se trezesc în afara platourilor de filmare cu așa plete.

Chiar dacă acum avem la dispoziție o mulțime de metode prin care putem avea păr mai sănătos pentru că au apărut faimoasele extensii, eu zic că ar trebui totuși să avem grijă de părul nostru din dotare, să-l ajutăm să capete volum și strălucire cu ajutorul leacurilor băbești, dar și cu ajutorul produselor de styling.

De ceva timp am descoperit șamponul Intense Repair Serie Expert L’Oreal Professionnel care este conceput special pentru părul deteriorate și uscat, exact ca al meu. Acesta hrănește părul, îl regenerează, îl face catifelat și ușor de aranjat. Partea deteriorată a firului de păr este reparată și hrănită, fix acolo unde este nevoie.

Îl folosesc de aproximativ două ori pe săptămână și am devenit între timp fan al brandului L’Oreal Professionnel pentru că mi-am mai comandat produse din gama aceasta. Inițial, am evitat produsele de la L’Oreal pentru că mi se păreau destul de scumpe, însă căutând într-o zi pe net tot felul de informații, am dat de Glemis.ro, un magazine online de pe care îmi cumpăr acum produse atât pentru păr, cât și pentru ten. De ce am dat așa buzna? Pentru că îmi plac foarte mult serviciile lor, adică livrarea se face foarte repede, iar pe site-ul lor am găsit tot felul de informații despre produsele pe care le căutam, de aceea vă recomand și vouă să aruncați un ochi acolo să vedeți ce anume vă tentează, și cu siguranță că vă va tenta ceva.

Acum că stau să mă gândesc mai bine, cred că voi încerca mai multe produse de la L’Oreal pentru că mi-au plăcut. Eu nu vă promit aici marea cu sarea, însă vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de aceste produse. Iar șamponul chiar a dat rezultate foarte bune în cazul meu. Vi-l recomand cu încredere! Iar dacă înainte mă zgârceam, să spunem așa, acum sunt dispusă să investesc în părul meu pentru că a început să arate din ce în ce mai bine, dovadă a faptului că foarte multă lume mă întreabă ce mi-am făcut la păr de arată așa bine. Și până la urmă așa și este, un păr de milioane, nu se întreține cu cele mai ieftine produse.  Mi-am mai achiziționat de asemenea și masca regenerantă – Instant Resurfacing Masque – Absolut Repair Lipidium și sunt foarte mulțumită de părul meu.

Tu ce produse ți-ai mai achiziționat în ultima vreme? Te aștept cu păreri! 🙂

Reply