De ce doresc bărbații să aibă cât mai multe femei în pat?

Oare câte femei nu și-au pus măcar o dată această întrebare? De ce bărbații doresc să aibă în patul lor cât mai multe femei? Să fie vorba oare de mândrie bărbătească? Ei bine, vom discuta în cele ce urmează în vederea soluționării acestei dileme care cu siguranță a pus stăpânire pe multe femei.

În primul rând, trebuie precizat faptul că nu toți bărbații sunt la fel. Nu toți or să-și dorească cu mare ardoare să îmbogățească acea listă cu femei care au trecut prin patul lor. Într-adevăr, sunt mai numeroși cei care consideră femeile niște trofee pe care trebuie să le aibă, dar să nu generalizăm.

De ce doresc bărbații să aibă cât mai multe femei în pat?

Bărbații care doresc suta de femei în pat sunt de obicei așa zișii fustangii, aceia care înșală la tot pasul și în care nu se poate pune niciodată bază. Și da, fetelor, sunt cei care arată cel mai bine. Look-ul în ziua de azi este un mare atu al bărbaților, le permite să se culce cu mult mai multe femei față de acum 20 de ani pentru că trăim niște vremuri în care aspectul fizic contează foarte mult.

Există această categorie a bărbaților care vor să ducă în dormitor câte o doamnă pe noapte. Problema este că în dormitorul lor nu va trece niciodată o doamnă, ci mai de grabă o curvă neoficială sau o fată. O femeie adevărată va simți un fustangiu de la mare distanță.

Și ca să răspundem la întrebarea din titlu, de ce doresc unii bărbați să aibă cât mai multe femei în dormitor, o să spunem un singur lucru: aceștia sunt bărbați cu orizonturi foarte limitate. Întreaga lor existență se rezumă la vagin și penis, nu se gândesc niciodată să-și întemeieze o familie sau să ceară pe cineva de nevastă. Cum există oameni care doresc doar bani, așa sunt și oameni care doresc doar femei și dacă au norocul să arate bine, devin acei bărbați irezistibili pentru care femeile sunt cifre.

Reply