Călătorește cu EA

Am observat că foarte puține sunt cuplurile care decid să călătorească împreună. Sunt de părere că poți să rămâi cu amintiri unice dintr-o călătorie la Paris, Londra, New York alături de cea mai importantă femeie din viața ta. De fapt, conform ultimelor studii, cele mai închegate relații sunt cele ale persoanelor care obișnuiesc să petreacă cel mai mult timp împreună iar în momentul în care călătorești cu cineva, este clar că o să petreci exagerat de mult timp cu acea persoană.

Nu trebuie să dispui de sume astronomice ca să poți să îți iei iubita la plimbare în jurul lumii. De exemplu, există ideea de City Break, o modalitate de a călători doar pe weekend pentru câteva zile, călătorie ce include zborul cu avionul și cazarea la un hotel în această perioadă. Poți să găsești un City Break la preț foarte bun dacă ai un pic de ambiție și răbdare să cauți. De asemenea, dacă nu ai încredere în aceste pachete poți pur și simplu să pândești acele bilete de avion cu 15 , 20 de euro și să încerci o escapadă în acest mod, oricum e mult mai ieftin față de o deplasare cu mașina.

Recomand și deplasarea cu mașina chiar dacă constituie o operațiune ceva mai costisitoare. Combustibilul costă destul de mult și mai intervine și oboseala datorită stresului la volan dar la final, o să petreci mai mult timp alături de EA într-un spațiu destul de restrâns. Foarte puțină lume realizează de fapt cât de dificil este să trăiești o relație foarte aproape de celălalt zile în șir și sunt de părere că dacă reușești să ai concedii minunate alături de iubita ta, nu vei avea cum să ai o căsnicie dificilă în cazul în care lucrurile vor duce către acel drum.

Reply