Observi că se îngrașă? Cum o poți motiva să vrea să slăbească

Bărbaților nu le plac femeile grase, asta e cât se poate de clar și cunosc destul de multe cazuri în care unii bărbați s-au despărțit de iubitele lor în momentul în care acestea au luat foarte mult în greutate. Din păcate în anul 2016 aspectul fizic contează foarte mult și dacă din nefericire cazi într-una dintre extreme (foarte slab sau foarte gras), vei avea de pierdut. De fapt, cunosc cazuri în care bărbați chiar au divorțat din această pricină. Ne îndreptăm către o societate clădită pe niște principii total greșite dar nu avem ce face dacă nu se vrea schimbarea, dacă oamenii nu conștientizează că greșesc.

Ei bine, dacă ești genul de bărbat influențat foarte mult de greutatea iubitei tale, trebuie să știi că o poți motiva și ajuta să slăbească dacă vrei. Soluția nu este să-i dai papucii ca unei cârpe, ca unui obiect care a fost folositor cândva dar acum nu mai este.

Știu că în ziua de azi nimeni nu prea mai pune sentimente în relații dar dacă cumva ești genul de bărbat care a prins drag de fata respectivă, o poți susține și ajuta. De exemplu, o poți lua cu tine la sală dacă practici. Trebuie neapărat să o îndrumi și să îi explici din capul locului că ție nu-ți plac kilogramele în plus. Probabil că tu oricum ești genul mai sportiv și cred că orice femeie va înțelege chestia asta. Dacă nu te duci la sală, trebuie să stabiliți împreună un program în care trebuie să ieșiți la alergat. Da, tot împreună. În nici un caz să o trimiți doar pe ea. Este un gest de om mărunt și fără suflet. Va trebui să te implici și tu în aceste activități, altfel nu știu dacă vor fi rezultate sau relație de viitor.

Reply