Femeia copilăroasă – avantaj sau dezavantaj?

Există acel gen de femeie foarte copilăroasă care deși are o vârstă venerabilă, se comportă asemenea unui adolescent. Este oare genul de femeie pe care ți-o dorești? Adică o vezi că arată bine, poate că te înțelegi și super ok cu ea dar de multe ori te întrebi dacă este genul de femeie care poate să aibă și atribuții serioase, ca de exemplu să aibă grijă de copii în cazul în care apare căsătoria în prim plan și întemeierea unei familii. Bărbații se gândesc de multe ori la chestia asta mai ales dacă sunt trecuți de o anumită vârstă.

Ei bine, trebuie să știți că orice femeie, indiferent de vârstă sau de caracter, este pregătită să fie mamă și să aibă grijă de o familie. Nu trebuie să vă faceți griji din această cauză. Din punctul meu de vedere, o femeie copilăroasă este un mare avantaj dar aici depinde mai mult de gusturi. Mie-mi plac femeile copilăroase pentru că sunt genul de persoane care te pot face să te desprinzi un pic de seriozitatea lumii reale. Ele sunt mereu vesele, mereu puse pe glume, mereu cu chef de viață iar dacă tu ești genul de bărbat mai serios, chiar ți-aș recomanda un asemenea caracter, te va completa de minune. De fapt, majoritatea cuplurilor de succes sunt compuse din asemenea extreme.

Acum, după cum spuneam, rămâne la aprecierea fiecăruia. Poate că există bărbați care își doresc femei super serioase care să arate bine și atât, gusturile altora nu prea pot fi tranșate într-un fel sau altul. Părerea mea este că nu ar trebui niciodată să considerați femeia copilăroasă cumva inferioară, nu este deloc așa. Este doar o trăsătură de caracter, nicidecum dezavantaj.

Reply