Cea mai bună clinică pentru tratarea pardontozei din București

Domeniul acesta al stomatologiei este destul de controversat în România mai ales dacă discutăm despre niște boli mai serioase precum paradontoza, care necesită un tratament mai special. (Vezi aici despre paradontoză dacă nu știi ce este). În ultimii 15 – 20 de ani țara s-a umplut de medici dentiști și nu este ceva de mirare pentru că e la modă să te ondulezi după joburile bănoase asemenea plantelor după soare și lumină.

În România din păcate asta e mentalitatea: mergem pe joburi bănoase cu toate că nu ne atrag. Un medic dentist care nu este chiar atât de pasionat de ceea ce face dar care a optat pentru acel job doar de dragul banilor nu va putea niciodată să facă performanta.

Așa explică într-un fel sumedenia de cabinete medicale stomatologice deschise la fiecare colț de stradă, în toate orașele din România iar cei care le-au frecventat au confirmat de multe ori lipsa performanței acestor medici. Adică ei sunt ok pentru operații elementare, atunci când vine vorba despre ceva mai complicat precum paradontoza, sunt depășiți.

Clinica stomatologică Citydent este un exemplu situat la polul opus și cred că una dintre puținele clinici din România care poate trata paradontoza într-o manieră super profesionistă și care este capabilă să identifice la timp simptomele acestei boli să reușească să aplice un tratament  de asemenea corect. Faptele vorbesc de la sine, cei care s-au tratat aici au fost mereu mulțumiți, în schimb, de exemplu mie la Drobeta Turnu Severin, mi-a fost imposibil să găsesc o persoană măcar capabilă să recomande un medic bun în acest oraș.

Toate drumurile duc către București dar acesta este un lucru normal. Cred că majoritatea celor care au rămas la Severin cu aceste cabinete au făcut-o pentru că într-un oraș mai mare unde se cere și performanță nu ar fi făcut niciodată față. Citydent este cea mai bună clinică de tratare a paradontozei din București și sunt sigur că dacă veți apela la serviciile lor veți putea să vă convingeți singuri de acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să puneți la cale o programare și să vedeți exact cu cine aveți de-a face.

Reply