Despre femeia care te ține sub papuc

Există acel tip de femeie care se transformă încet în cea care ordonă în casă. Există o vorbă românească ce spune că într-o casă, cocoșul este cel care trebuie să cânte, nu găina. Ei bine, după cum vă puteți da seama cocoșul este bărbatul iar femeia este găina.

Există case în care femeile sunt cele care comandă și mulți dintre noi nu pricepem chestia asta. Practic ne uităm la acei bărbați care nu ies niciodată din cuvântul femeii și ne întrebăm oare cât de pămpălăi trebuie să fie, cât de moi, cât de lipsiți de bărbăție? În mod normal, într-o familie serioasă nu trebuie să cânte nimeni, nici găina, nici cocoșul dar ca să existe un echilibru trebuie să existe atât inteligență de ambele părți cât și înțelegere, comunicare. Altfel, familia se transformă într-una în care o parte  ajunge să „cânte” mai tare decât cealaltă.

Dacă despre familiile în care cântă cocoșul am mai discutat noi, astăzi vom vorbi despre familiile în care femeia este cea care comandă. Există femei care-și țin bărbații sub papuc și fac chestia asta pentru că au de-a face cu niște cârpe. Atunci când femeia îți spune să lași vorbitul pe Facebook și să treci la muncă, mi se pare o dată lipsă de respect, pe altă parte tupeu nesimțit.

Și există foarte multe specimene de-astea de femei ajung să se transforme în adevărate scorpii de-a lungul timpului. Ele oricum se nasc așa cu un aer de superioritate întipărit și ajung astfel după ce se mărită se dea ordine bărbatului. Pardon, glugii de coceni, că altfel nu pot numi un bărbat ținut sub papuc de o femeie, controlat întotdeauna și pus la muncă. Voi cunoașteți femei care au obiceiul să-și țină bărbații sub papuc, femei care au obiceiul să dea ordine ca și cum ar fi stăpânele Universului?

Reply