Ce simți când vezi o femeie la volanul unei mașini scumpe?

De fiecare dată când vezi o femeie frumoasă și destul de tânără (maxim 30 de ani) la volanul unei mașini destul de scumpe, mereu te duci cu gândul în zona prostituției.

Te gândești că o fi vreo prostituată prin țări străine sau vreo Monica Columbeanu care pentru bani este în stare să-l ia de bărbat pe bunicul ei. De multe ori aparențele înșală și trebuie să știți că nu toate femeile sunt curve dacă circulă cu o mașină mai scumpă.

Este foarte probabil ca acea mașină să nu fie ale lor. De exemplu, în societatea din România, după curvă, pe următoarea treaptă a degradării feminine se află lipitoarea. Lipitoarea este genul acela de femeie care nu știe să facă decât un singur lucru: să stoarcă un fraier de bani. Lipitoarea este genul de femeie care arată bine și știe asta. Ea profită la maxim de tinerețea ei pentru a scăpa de sărăcie și pentru a-și asigura o viață de huzur, fără să fie nevoite să se angajeze vreodată undeva, un fel de Monica Columbeanu mai exact.

Și mai sunt și femeile care muncesc cinstit pentru aceste mașini, care chiar au un job, pe la videochat de exemplu. Videochatul se plătește destul de bine în întreaga lume și este o meserie cinstită și bănoasă, nu implică carvăsăraia și așa mai departe.

În topul femeilor care au cumpărat mașini scumpe cu bani cinstiți mai sunt și acelea care au avut bafta să aibă părinți bogați. Sincer să fiu, cred că acestea sunt cele mai dese cazuri. Fata lui tata merită ce-i mai bun, nu?

La coada clasamentului lăsăm bineînțeles femeile care sunt independente și au învățat carte, reușind să clădească o carieră frumoasă într-un domeniu important până la 30 de ani. Dar la coada clasamentului zic…

Reply