Ce preferi? O femeie dusă la biserică sau o maidaneză?

Femeile din ziua de azi sunt caractere atât de diferite și atât de dificile în același timp. Societatea din România s-a împărțit în două tabere la extreme care pot fi vizibile și accesibile oricui. Avem într-o parte femeile care se duc la biserică și promovează bunătatea aparentă și avem maidanezele, acele femei (fete mai de grabă) care înjură mai ceva ca la ușa cortului, care stau la spart de semințe cot la cot cu găștile de cartier și care nu au nici o problemă să fie înconjurate permanent de 12 puli, asemenea unor cățele.

Acum, întrebarea mea este ce alegi? Dacă ai fi pus să alegi între aceste două extreme, ce ai alege? Dacă ai merge pe femeia dusă la biserică ai avea probabil alături un specimen care ar promova bunătatea aparentă, dar ea în realitate nu ar fi o femeie bună. Cam așa sunt toate femeile care se duc la biserică în ziua de azi, nu au de gând să fie bune, ci doar să pară bune. Femeia care se duce la biserică este genul de femeie care se poate transforma destul de rapid într-o scorpie.

Pe altă parte, la cealaltă extremă este femeia care se comportă asemenea unui maidanez. Scuipă, înjură, vorbește vulgar, nu e bună de nimic dar arată foarte bine. Ai vrea o asemenea femeie? Gândește-te bine. Nu vei putea în nici un caz să faci o familie sau măcar o relație serioasă cu un asemenea specimen. Eu când văd o femeie plină de golăneală ieftină, de doi lei, mi se face pur și simplu scârbă și simt o ură destul de mare în suflet pentru aceste nimeni în drum. Ție? Îți plac maidanezele?

Reply