Ai pretenții ca ea să fie fată mare?

Am auzit de multe ori în jurul meu oameni în toată firea, uneori chiar la 40 de ani care deși nu și-au găsit aleasa, încă mai speră să își găsească sufletul pereche și speră ca fata respectivă să fie și fată mare (adică virgină)… Chestia asta cu fata mare e ceva specific mentalității românești care în ultimii 15 ani nu a evoluat prea mult. Am rămas ancorați în niște obiceiuri mai mult decât arhaice, obiceiuri peste care nu cred că vom trece nici în următorii 15 ani.

Dar este oare ceva ciudat să-ți dorești o femeie virgină? Ei bine, da și nu, depinde de situație. Dacă ai deja o vârstă devine cam penibil să spui că vrei o fată mare, ca de exemplu 40 de ani. Cine naiba o fi fata aia care nu a avut niciodată o relație până la 40 de ani? E de-a dreptul absurd și destul de ciudat. Dacă însă ești tânăr, până în 20 de ani, hai să zicem 25 de ai maxim, nu este așa ciudat să-ți dorești o femeie care să nu mai fi fost a nimănui până la tine.

Trebuie să te gândești destul de bine la chestia asta pentru că după cum spuneam mai sus, poți cădea în ridicol dacă treci de o anumită vârstă. Păi cum să îți dorești o femeie virgină la 40 de ani? trebuie să te gândești că în primul rând dacă se întâmplă să găsești una, mai mult ca sigur este o femeie cu probleme de care nu s-a lipit nici un bărbat până acum, nici măcar în glumă. Sau poate pe la mănăstire să găsești așa ceva deși nici acolo nu cred…

Reply