Poți deveni o persoană respingătoare dacă nu transmiți pozitivitate

În România există două categorii de oameni: cei fericiți care ori fură ori sunt prea proști să își dorească mai mult de la viață și cei săraci care întotdeauna speră mai mult și sunt mereu pesimiști. Ei bine, cei din urmă, cei săraci, cinstiți și pesimiști au mult mai puține șanse să-și găsească sufletul pereche pentru că nu emană pozitivitate.

Singurii care pot să emane pozitivitate sunt oamenii lipsiți de griji care au ce pune pe masă. În momentul în care știi că mâine nu ai ce mânca, nu ai cum să fii pozitiv. Din păcate, cam aceasta este realitatea și pozitivitatea este cea care dictează șansele unei relații pentru că nici o femeie nu va dori alături un pesimist care vede mereu jumătatea goală a paharului. De ce? Nu știe nimeni, așa sunt femeile. Ele întotdeauna doresc lucruri ciudate. Dacă cineva ar fi putut înțelege deplin femeia ar fi scris o carte pe care toți bărbații din lume ar fi cumpărat-o și în acest mod nu ar mai fi exista nici un fel de mister.

Poți deveni o persoană respingătoare dacă nu transmiți pozitivitate și femeile nu se vor apropia de tine nici dacă promiți că aduci luna de pe cer, nici dacă ești genul de om care ajută foarte mult pe cei din jur. Contează foarte mult pozitivitatea pentru că trăim într-o lume foarte abătută, într-o societate în care oamenii merg cu capul plecat în pământ și au nevoie de cineva care să ridice moralul. Astfel, oamenii care abundă în pozitivitate sunt mult mai plăcuți de cei din jur. Cum poți deveni un individ care emană pozitivitate? Sincer să fiu habar nu am, este o problemă cu care toată lumea săracă se luptă și cred că va fi foarte dificil dacă nu ai o situație materială bună să reușești.

Reply