Nu ți-ai găsit încă sufletul pereche? Iată cum trebuie să procedezi ca să nu-ți pierzi speranța

Dacă stai să analizezi un pic cam cât de dificil este să găsești în ziua de azi o femeie compatibilă, realizezi că este foarte dificil să găsești acel „suflet pereche” pe care toată lumea îl caută. Uneori poate că ești descumpănit să vezi că alții îl găsesc mult mai repede față de alții sau față de tine, dar nu trebuie să disperi și nici să te gândești la timp. Timpul este doar un concept inventat de noi, oamenii, pentru a putea explica anumite lucruri banale precum vârsta.

Dacă tu îți găsești sufletul pereche mai târziu față de alții nu este nici o problemă, la fel cum nu este nici faptul că până acum nu l-ai găsit. Este doar o noțiune de timp până în momentul în care vei lua cunoștință cu persoana potrivită. Se spune că fiecare om are destinat un alt om care să-i asigure fericirea dar în realitate totul se rezumă la compatibilitate ridicată. Cu cât vei găsi o femeie care să fie mai aproape de modul tău de a gândi, cu atât vei crede că ai găsit sufletul pereche.

Ca să nu-ți pierzi speranța trebuie să gândești un pic pozitiv și să crezi cu adevărat că aceste lipsuri pe care tu le simți acum, vor dispărea la un moment dat. Vezi tu, deși viața a fost făcută pentru a fi trăită în doi, uneori nu pare chiar atât de important să ai pe cineva. Nu trebuie să te aștepți ca aceste lucruri să se întâmple într-un anumit interval de timp pentru că în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Nimeni nu îți poate garanta că vei întâlni o persoană într-un interval fix de timp așa că ar trebui să încetezi să mai judeci această situație într-un mod destul de matematic, adică am 30 de ani, trebuia să fi întâlnit deja sufletul pereche… Lucrurile nu se calculează în acest mod.

Reply