Noroc că gătește el…

Acum cunoscut recent o femeie care mi-a spus aceste cuvinte în momentul în care am întrebat-o când gătește sau ce gătește de obicei. Mi-a spus „Noroc că gătește el”… El fiind evident iubitul ei. Am rămas un pic șocat, era într-adevăr genul de femeie foarte frumoasă care nu părea să se spetească cu munca prin casă, nu prea avea aere de gospodină dar frate, să fii femeie și să-ți gătească bărbatul mi se pare ceva înjositor. O femeie trebuie să aibă grijă în casă. A, că atribuțiile se împart la doi și că e bine să gătească și el și ea, este altceva… Dar să gătească numai el mi se pare ceva josnic pentru el.

Eu unul nu cred că aș putea niciodată să accept o asemenea putoare ordinară lângă mine, indiferent cât de frumoasă ar fi. Păi cum ar fi ca eu după ce stau 12 – 14 ore pe zi cu ochii în calculator, să mă apuc să-i fac ei de mâncare? Mi se pare ceva strigător la cer. Nu pot să înțeleg cât de moale și de prostănac trebuie să fie tipul cu pricina ca să accepte așa ceva. Și uneori nu-mi vine să cred că există asemenea femei care au asemenea pretenții. Oare ce părinți au avut? Chiar atât de mult să ții un copil în puf încât la 19- 20 de ani să aibă pretenția să-i gătească iubitul?

Oare ce fel de pizdă cu mustață este acel iubit? Chiar să accepte acest rol de slugă la curul unei femei? Dacă era bucătar mai înțelegeam dar așa? Toate astea doar pentru a avea alături o femeie frumoasă? Ei bine, ce să zic… Frumusețea asta poate să coste un bărbat destul de mult dacă nu are coloană vertebrală.

Reply