4 articole de birotică ce nu trebuie să-ți lipsească dacă vrei să îți ușurezi munca

Lucrul cu hârtia poate să se transforme de multe ori într-o harababură dacă nu ești un pic organizat și dacă nu ai în birou anumite ustensile, accesorii și unelte care să te ajute în acest sens. Așadar, vom discuta despre 4 articole de birotică în care dacă vei avea grijă să investești, vei scăpa de foarte multă bătaie de cap. Sunt lucruri foarte simple și ieftine, învățate din experiență proprie și am să le împărtășesc cu voi în cele ce urmează.

4 articole de birotică ce nu trebuie să-ți lipsească dacă vrei să îți ușurezi munca

  1. Agrafele pentru hârtie. Vă vine să credeți sau nu, din punctul meu de vedere acestea sunt cruciale în lucrul cu actele, cu hârtia. Nu sunt amator de capse sau capsatoare pentru că de multe ori am nevoie să mai desprind câte o foaie din cele pe care în mod normal le-aș capsa, lucru care vine la pachet cu nervi, timp irosit, unghii rupte și așa mai departe.
  2. Plicurile. De fiecare dată când am avut de expediat niște documente m-am lovit de problema plicului. Astfel, am cumpărat o grămadă de plicuri de hârtie pe care le țin în birou pentru orice eventualitate. Că dacă te duci la Poștă și le ceri un plic mai mare, o să fii primit cu un veritabil „n-avem”. Așadar, plicurile de hârtie trebuie să existe în orice birou.
  3. Agendele. Chiar dacă trăim în secolul 21 în care internetul și tehnologia sunt parte activă în viețile noastre, agenda pe care poți nota cu pixul sau creionul ceva date importante, este sfântă. Eu unul nu cred că m-aș descurca fără agendă cu toate că sunt genul de persoană ancorată 100% în mediul online. Nu cred că aș putea să mă întorc la agendele electronice, sunt mult mai greoi de folosit.
  4. Bibliorafturile. Sunt esențiale pentru organizare. Acestea îți permit să pui în interior dosare întregi cu acte și astfel vei putea să le pui pe toate cap la cap, astfel încât să nu le mai poți încurca niciodată. Cred că bibliorafturile ar trebui declarate invenția secolului în lumea biroticii. Bine, asta pentru cei cărora le place ideea de a fi organizați într-un fel sau altul. Găsiți toată gama de bibliorafturi care mai de care mai interesante și mai calitative pe site-ul celor de la Zenon, zenon.ro.

Reply