Femeile doresc întotdeauna să pară ceea ce nu sunt pe Facebook

De fiecare dată când intru pe Facebook și mă uit aleator pe la profilurile fetelor și femeilor, mă crucesc. Toate încearcă să pară cât mai frumoase, încearcă să facă niște poze cât mai speciale, de parcă miezul vieții ar gravita în jurul Facebook-ului. Femeile întotdeauna doresc să pară altceva față de ceea ce sunt în realitate și te întrebi uneori de ce. De ce doresc să pară mai frumoase și mai importante online, față de cum sunt în realitate?

Poți oare să te căsătorești doar pe Facebook? Nu. Poți oare să faci un copil doar pe Facebook? Nu. Poți oare să cumperi o casă pe Facebook în care să locuiești? Nu. Poți să te angajezi pe Facebook? Nu. Atunci, de ce te chinui să pari importantă și deosebit de frumoasă pe Facebook? Pentru că, într-un final, viața ta se va rezuma doar la realitate. Atunci ce vei face? Nu vei putea să te duci la un interviu și să intri în cameră așa într-o dungă, în unghiul din care-ți faci toate poezele pe Facebook, că ai tu impresia că din acel unghi pari mai frumoasă.

De ce ai vrea să pari ceva ce nu ești? Nu te gândești că în momentul în care vei da nas cu realitatea, oamenii vor fi dezamăgiți de tine? În poze toată lumea poate să pară foarte frumoasă dar din păcate, un bărbat nu o să ceară în căsătorie în baza unei poze de profil de pe Facebook. Degeaba te chinui să dai 3 lopeți de machiaj și să ieși impecabilă într-o poză, când vei merge la ștrand cu cel care o să te vrea drept iubită, nu o să te mai recunoască. Femeile trebuie să înceteze să mai dorească să pară ceea ce nu sunt…

Reply