Cum trebuie să te comporți cu o femeie care vrea să-ți verifice mereu telefonul

Se întâmplă de multe ori să intri într-o relație cu o femeie super geloasă și super restrictivă și să observi că vrea să-ți verifice mereu telefonul. Nu este prea plăcut să fii mereu suspectat de infidelitate sau să fii mereu controlat așa că în cele ce urmează o să vedem cum poți face pentru a reduce la minim aceste cazuri ce pe tine, bărbat fidel, te pun într-o situație proastă.

În principiu, femeile foarte dominante sunt foarte iubărețe, ele se implică foarte mult în relații dar asemenea bărbaților ce ajung să dezvolte o gelozie excesivă, exagerează și de multe ori aceste exagerări duc la destabilizarea relației în sine. Trebuie în primul rând să înțelegi de ce ea se comportă în acest mod. Așadar, femeia care vrea să-ți controleze mereu telefonul nu teste convinsă de faptul că tu ești corect cu ea, că  tu ești fidel. Are impresia că tu mereu conversezi lucruri nelalocul lor cu alte femei prin intermediul SMS-urilor sau a rețelei de socializare Facebook.

Faptul că tu ai ascuns de câteva ori anumite lucruri amplifică spiritul ei de observație. În linii mari, asemenea femei au nevoie de transparență totală într-o relație pentru a se simți respectate și apreciate. E ceva destul de normal, cu toate că ele doresc o transparență dusă la extrem. Aici rămâne la aprecierea ta dacă poți să oferi această transparență sau nu. Dacă nu vrei sau nu poți, relația se va rupe complet la un moment dat.

Dacă nu te știi cu musca pe căciulă și ea mereu face excese de gelozie și vrea să îți verifice mereu telefonul, elimină această problemă creând un cont comun de Facebook, pentru amândoi. Asta presupune ca tu să ai intenții foarte hotărâte cu ea și să fii foarte serios. Dacă ea o să vadă că faci acest lucru, nu va mai avea nevoie să îți verifice ție telefonul pentru că va avea acces direct de pe al ei la contul vostru comun de Facebook.

Reply