Cât de special trebuie să fie un inel de logodnă simplu?

Logodna presupune un eveniment foarte special atât în viața ta de bărbat cât și în viața iubitei tale. Logodna reprezintă primul pas în întemeierea unei familii, în pecetluirea pe veci a unei relații care durează probabil de luni sau chiar ani buni. Logodna în România are o importanță deosebită și cei care doresc să facă acest pas caută întotdeauna inele de logodnă cu diamante pe care se pare că femeile le iubesc  la nebunie. Dar totuși, cât de special trebuie să fie un inel de logodnă construit în linii simple? Ei bine, un inel spectaculos nu este musai un inel special așa că vom vedea în cele ce urmează cum trebuie să fie un astfel de obiect pentru a se încadra în sfera specialului fără să iasă din sfera simplității.

Cât de special trebuie să fie un inel de logodnă simplu?

Ei bine, în primul rând trebuie să specificăm faptul că inelul de logodnă trebuie să fie suficient de simplu cât să semnifice puritatea sentimentului dar suficient de îndrăzneț în ale designului cât să-l facă diferit de majoritatea inelelor cu diamant ce pot fi cumpărate de la buticurile din oraș. Astfel, intră în joc gusturile voastre de bărbați care debordează de personalitate, și online-ul.

În magazinele din oraș cam toate inelele de logodnă seamănă între ele. Sunt simple ce-i drept dar tu pentru iubita ta ai nevoie de ceva în plus. De exemplu, poți opta pentru aur roz. Dacă ai o iubită care adoră culoarea roz (foarte multe femei au o slăbiciune pentru această culoare), un inel de logodnă care folosește în componență aurul roz poate să fie acea bijuterie foarte simplă dar în același timp foarte specială. De asemenea, trebuie să fii un pic atent și la finisaje. Bijuteriile finisate manual sunt cele mai căutate, nu cele lucrate industrial sau semi industrial.

Cam acestea sunt indicațiile pe care trebuie să le urmărești în cazul în care ai pornit în căutarea unui inel de logodnă simplu dar special în același timp. Mare atenție la detalii și la lucrurile care nu ies în evidență dar sunt capabile să transforme inelul în ceva cu totul aparte.

Reply