Cât de important este să știi să dansezi?

Un gentleman trebuie să știe să danseze, asta e clar. De ce? Păi pentru că el este genul de bărbat care în momentul în care are ocazia, se duce la propriu și invită o femeie, o doamnă foarte elegantă la dans. Cu toate că bărbatul modern nu știe să danseze, un gentleman va știi întotdeauna iar prin acest lucru va reuși nu numai să surprindă, dar să și iasă în evidență.

Bărbatul modern nu știe să danseze și nici nu vrea să învețe. Unii consideră dansul o prostie, alții nu sunt foarte atrași de această disciplină. Bărbatul modern nu știe să danseze la nuntă, nici la botez. Este pe post de lemn de fiecare dată când este băgat într-o horă sau invitat la dans de către o domnișoară într-un club mai mult sau mai puțin de fițe.

Un gentleman trebuie să se poată simți bine cu o doamnă în orice moment, în orice clipă și trebuie să recunoaștem că femeilor le place dansul, le place muzica, le palce să trăiască. Degeaba bărbatul modern a clădit o imagine super serioasă, este nevoie uneori și de dans, de voie bună, de relaxare și de zâmbet. Trebuie să știi să dansezi dacă pretinzi că ești un gentleman.

Și cum poți să înveți dacă până acum nu ai avut ocazia? Ei bine, există două posibilități: ori te înscrii la un curs de dans (există destul de multe școli acreditate în ziua de azi) ori îți cumperi un Xbox One cu senzorul acel super șmecher al cărui nume nu-l pot reține niciodată și înveți singur prin intermediul jocului Just Dance. Variante sunt, dar trebuie să fii deschis către nou și să accepți ideea că trebuie să știi să dansezi. Dacă vei învăța vei avea numai de câștigat.

Reply