Top 3 idei de business sezonier (vară)

Există două tipuri de business în România: cele care pot fi întreținute pe toată durata anului și cele care sunt sezoniere. La cele sezoniere vom face referire în cele ce urmează în special la cele de vară. Vara este un anotimp mai mult decât insuportabil în țara asta din cauza temperaturilor absolut ridicole (cel puțin în ultimii ani) așa că orice idee care va aduce o mică răcorire a organismului în acea perioadă va fi una de succes. Să vedem care ar fi cele mai interesante 3 idei specifice prin intermediul cărora vei putea pune bazele unui business sezonier de nota 10.

Top 3 idei de business sezonier (vară)

  1. Buticurile pentru înghețată. Cine nu și-ar dori o înghețată atunci când afară sunt 42 de grade Celsius? Ei bine, poți pune bazele unui asemenea butic destul de simplu și rapid. Poți să cumperi toată gama de vitrine de înghețată la prețuri accesibile de la diverși distribuitori autorizați pe Horeca. De asemenea prețurile unor mașini pentru făcut înghețată sunt la fel, destul de mici în cazul în care te hotărăști să fii tu cel care pregătește înghețata.
  2. Terasele la stradă. Probabil ați văzut cu toții acele terase improvizate pe trotuarele orașelor și nu numai, în special în zonele în care circulația autoturismelor este interzisă. Este o idee de business destul de profitabilă pe timp de vară întrucât toată lumea va căuta un loc drept refugiu de razele criminale ale soarelui, refugiu în care vor dori să se răcorească cu un suc sau o bere rece ca gheața.
  3. Aparatele de timp vending. Aceste aparate sunt destul de costisitoare dar dacă veți accepta faptul că vă veți recupera investiția în 2 – 3 sezoane, nu veți avea nici un tip de probleme. Le puteți amplasa în foarte multe locuri aglomerate și vor reuși să vă aducă pe timp de vară venituri destul de frumoase mai ales dacă optați pentru sucuri și doze.

Acestea sunt cele mai interesante 3 idei de business sezonier pe care le puteți accesa destul de simplu fără să vă dați peste cap în ceea ce privește birocrația. În cazul în care aveți și alte idei, nu ezitați să le scrieți în secțiunea de mai jos, sub formă de comentarii și le vom analiza împreună.

Reply