Care trebuie să fie limita bunelor maniere pentru un gentleman?

Să fii gentleman nu înseamnă să lași toate proastele să te calce în picioare și să devii bătaie de joc, subiectul de glumă al fetelor și femeilor slab dotate intelectual. Un gentleman este respectuos cu femeile dar care este oare limita de suportabilitate pentru un asemenea individ?

Cât trebuie să îndure un gentleman înainte să riposteze și vom lua drept exemplu situația în care un tip stă liniștit și dintr-o dată, este luat în râs de câteva pițipoance aflate în apropiere.

Fetele din ziua de azi sunt foarte slab dotate intelectual și a ajuns un fel de amuzament ca acestea să se unească într-o cireadă de 3-5 individe și să meargă într-un local unde să facă mișto de cum este X îmbrăcat sau cât de urât este Y.

Ei bine, cu asemenea specimene nu trebuie să existe bune maniere. În general femeia care ia în batjocură un bărbat sau mai rău, cea care ridică mâna să lovească un bărbat nu merită nici un fel de respect. Dacă în mintea lor mică, dacă în creierul lor cam cât nuca se instaurează distracția asta specifică miștocărelii, nu ai motive să mai împărtășești incinta cu ele.

Când vezi că nivelul de prostie este foarte mare, te ridici frumos și pleci. Tu ești un om civilizat, manierat, pentru care mitocănia și prostia nu fac parte din viața de zi cu zi. În momentul în care o femeie te ia în derâdere, ea nu merită nici cel mai mic respect. Aici, spiritul tău de gentleman trebuie să înceteze, nu ai de ce să fii în continuare politicos cu cineva care nu merită. Politețea și respectul merg mână în mână, nu există om care să fie politicos cu cei care-l ia în batjocură.

Reply