4 motive să stai departe de Miss Univers

Ai observat o fată foarte frumoasă și foarte populară în jurul căreia pare să graviteze întreg Universul? Ai impresia că ea este aleasa inimii tale și că nu poți să mai trăiești dacă nu te duci în acest moment la ea să-i spui ce simți și să o convingi să-ți dea o șansă?

Ei bine, stai liniștit. Dacă s-a întâmplat să te îndrăgostești de Miss Univers tot ce trebuie să faci este să-ți vezi de treabă și să-ți canalizezi atenția asupra altor fete, și există 4 motive să faci acest lucru.

4 motive să stai departe de Miss Univers

  1. Fetele foarte populare sunt greu de fericit. Nu vei putea să le surprinzi cu o floare sau cu un compliment. Ele întotdeauna primesc mii de comentarii zilnic mai ales pe Facebook. Trebuie să fii un băiat extraordinar de creativ și inventiv ca să reușești să surprinzi o fată care le-a văzut pe toate.
  2. Miss Univers este generatoare de gelozie. În jurul ei mereu or să roiască alți băieți care deși vor știi că are pe cineva, vor încerca marea cu degetul. Dacă este genul mai ușuratică, o să ai parte de surprize cu ea. Oricum vei fi permanent gelos și nemulțumit de hoarda de băieți din jurul ei.
  3. Fetele foarte populare sunt reci și nepăsătoare. Ele nu prea știu să iubească sau să acorde atenție. Sunt genul de fete care sunt obișnuite doar să primească atenție, nu știu și nici nu vor să acorde. Nu cred că te vei simți iubit și apreciat lângă Miss Univers.
  4. Fetele populare sunt foarte superficiale. Ele nu știu altceva decât frumusețe și Facebook. Nivelul lor de inteligență este unul destul de scăzut care le face să graviteze în jurul superficialității. Nu prea ai ce să discuți cu o asemenea fată care răspunde mereu cu „Bine” atunci când este întrebată ce face.

Reply