Spune-mi cum te îmbraci și ce postezi pe Facebook ca să-ți spun cine ești

Dacă vrei să-ți faci o idee despre cât o duce mintea pe-o femeie, nu trebuie să te zbați prea mult. De fapt, nu trebuie nici măcar să schimbi vorbe cu ea, tot ce trebuie să faci este să analizezi modul în care aceasta se îmbracă și postările pe care le răspândește pe Facebook.

De exemplu, o femeie inteligentă nu va umbla niciodată dezbrăcată pe stradă. Dacă ar face-o ar știi că sunt șanse mari să fie violată, fluierată de bădărani asemenea curvelor de pe centură, ar știi că sunt șanse mari să atragă atenția bărbaților cu o inteligență sub medie și o asemenea femeie nu dorește acest lucru. O femeie inteligentă vrea să atragă atenția prin modul în care gândește și prin personalitate. Ea știe că orice bărbat poate s-o placă fizic dar nu orice bărbat poate s-o înțeleagă iar o femeie inteligentă cam asta-și dorește, să aibă cu cine să discute.

O femeie inteligentă de asemenea nu va posta zeci, sute de citate legate de LOVE de genul Poptamaș sau chiar mai rău. O femeie inteligentă nu va pierde timpul pe Facebook în primul rând, indiferent cât este de frumoasă. Ea știe că sutele de like-uri la acele poze nu au nici cea mai mică valoare în viața reală. Like-urile de pe Facebook sunt o prostie, o monedă virtuală prin intermediul căreia, niște oameni plini de prejudecăți valorifică frumusețea. Luați de exemplu like-urile unui gând inteligent compoziție proprie VS o poză în care se văd picioare, fund sau sâni. Veți vedea că acel gând nu primește aproape nici 1% din numărul like-urilor unei asemenea poze.

Poți să-ți faci o idee foarte clară despre o femeie doar privind-o în realitate și pe Facebook. Dacă în realitate e dezbrăcată, e clar. Dacă pe Facebook e nulitate în gândire și știe doar să dea share la citate de Poptamaș și să-și facă sute de poze narcisiste, iarăși e clar…

Reply