Nu ai nevoie de forme ca să atragi un gentleman

Sunt sigur că foarte multe femei sunt gata oricând să petreacă ore bune în fața unei oglinzi, să se facă super frumoase atunci când ies la întâlnire. Toate doresc să arate cât mai bine, se duc la sală ca să scape de kilogramele în plus și de ce nu, există destul de multe care investesc în operații estetice.

Frumusețea în România a devenit o preocupare principală a femeilor, pentru care acestea sunt dispuse să cheltuie bani grei. Oricum, foarte multe femei omit din calcul că există pe pământul acesta bărbați care nu pun atât de mult accent pe aspectul fizic, cât pe niște detalii minore.

O femeie poate să fie atrăgătoare și fără să arate ca Miss Univers sau ceva de genul. Nu are nevoie de forme perfecte cu toate că societatea pare să ceară perfecțiune din ce în ce mai mult.

Cum poți să atragi un gentleman, fără forme?

Ochii mari și frumos conturați pot să fie un atu foarte mare pentru că atunci când spunem un gentleman, discutăm despre un bărbat care poate să vadă dincolo de sâni, fund sau picioare. Ochii sunt oglinda sufletului și dacă ai grijă să scoți în evidență niște ochi frumoși, vei avea șanse destul de mari să trezești interesul chiar dacă ești foarte slăbuță sau cu câteva kilograme extra.

De asemenea, nu uita zâmbetul. Foarte multe femei nu-și dau seama de puterea unui simplu zâmbet. Mirosul contează de asemenea foarte mult, poți să stârnești destul de mult interes dacă folosești un parfum mai special, rar și fin.

În plus, există foarte mulți bărbați care adoră un păr îngrijit și foarte mătăsos. Nu uita nici de personalitate, dacă ești genul de femeie ce poate să dezvolte o afecțiune pisicoasă, vei avea foarte multe de câștigat. Orice bărbat are nevoie de afecțiune chiar dacă nu pare.

Reply