Sunt bărbații obsedați sexual?

Facebook este plin de păreri feministe duse la extrem cum că bărbații ar fi obsedați sexual. În regulă, nimic de zis dar nu înțeleg de ce nu există și păreri feministe duse la extrem că și femeile sunt obsedate sexual. Chestia asta cu obsesia sexuală este o tâmpenie pentru că oamenii sunt mamifere și asta înseamnă că le place sexul în mod egal, nu contează că-i bărbat sau femeie.

Cred că s-a clădit așa un fel de mit fals asupra bărbatului care ar face orice numai pentru sex, că de sex îi pasă întotdeauna, nu de femeia în sine și nu cred că este tocmai corect. De acord, sunt și bărbați care se cred niște gigolo autentici prin patul cărora trece câte o domnișoară în fiecare noapte, dar sunt cazuri extrem de rare.

Discutăm despre părerea generală a femeilor cum că bărbații sunt obsedați sexual. Și cred că este un mit la fel de interesant cum că femeile la volan sunt catastrofe. Se generalizează la fel de mult din cauza a 1% totalul indivizilor. Cred că așa este natura omului până la urmă, să generalizeze și să ducă la extrem, să facă din țânțar armăsar și să bage pe toată lumea în aceeași oală mai pe românește.

Bărbații nu sunt obsedați sexual. Există într-adevăr unii care au o cantitate mai mare de hormoni în sânge dar asta nu înseamnă că femeia lui dacă face sex de două ori pe zi în loc de o dată pe zi, va fi foarte supărată și deprimată și va striga că stă cu un obsedat sexual. Haideți să fim serioși…  Nu există bărbați obsedați sexual cum nu există nici femei obsedate sexual.

Reply