Ce-ți poate transmite o simplă privire

Trebuie să știi că privirea unei femei poate să-ți spună multe lucruri, inclusiv dacă ea este interesată de tine. Se întâmplă de multe ori să vezi pe stradă o femeie care-ți place foarte mult. Dacă ea trece pe lângă tine și nici măcar nu se uită înspre tine, ce să mai zic de privit în ochi, e clar că are pe cineva și în mintea ei nu-i umblă gândul la aventuri sau alte minuni.

Dacă ai contact vizual de scurtă durată cu o femeie e clar că este în căutare. Partea proastă este că de obicei, cu cât te privește mai puțin cu atât sunt șanse mai mari să nu te placă. Faptul că te privește în ochi îți spune totuși că este în căutare și dacă tu ești suficient de interesat, poți să te bagi în vorbă cu ea data viitoare când o mai vezi.

Atunci când o femeie te privește destul de insistent, în repetate rânduri ceva se întâmplă acolo. E posibil să te studieze, să fie interesată de tine. Evident, poți clarifica treaba asta în momentul în care te bagi cu ea în seamă. Contactul vizual de durată medie spre lungă și foarte repetat poate să prevestească destul de precis o posibilă femeie care te place.

Desigur, există situații și situații. Nu toate femeile care te privesc în ochi înseamnă că te plac sau că sunt în căutare. Asta va trebui să simțiți voi în momentul în care veți fi priviți. Prin intermediul ochilor are loc de multe ori un fel de descărcare de intenție a fiecăruia, fără ca voi să vă dați seama, cu alte cuvinte simți că o femeie este în căutare atunci când te privește.

Reply