Aparențele înșală dar Facebook lămurește întotdeauna lucrurile

Se întâmplă de multe ori să vezi o fată superbă în oraș pe care dorești să o cunoști. Cu toate acestea, nu știi dacă este suficient de inteligentă pentru tine sau suficient de modestă. De cele mai multe ori, fetele foarte frumoase nu sunt nici inteligente nici modeste dar mai sunt și excepții.

Facebook de exemplu poate să te lămurească în legătură cu aceste aspecte destul de importante și să te scutească de foarte mult timp pierdut, timp în care tu ai încerca o posibilă abordare.

Dacă tu ești un băiat inteligent și vrei să afli dacă fata cu pricina este și ea inteligentă, poți să urmărești lucrurile pe care le postează pe Facebook, după cum urmează:

  • Dacă postează chestii în limba engleză, este semn de inteligență
  • Dacă postează manele, fugi cât vezi cu ochii
  • Dacă postează gânduri proprii nu copiate, este semn de inteligență
  • Dacă postează poptămănășisme fugi cât vezi cu ochii
  • Dacă la comentariile pozelor ei se strâng toți analfabeții și toți țiganii, toți golanii, fugi cât vezi cu ochii, nu este femeia inteligentă pe care o cauți tu.

Despre modestia unei femei frumoase poți să afli de asemenea tot despre Facebook. De exemplu, dacă va avea sute de like-uri la poze + zeci de comentarii de la toți dubioșii, clar este o cerșetoare de atenție. La fel și dacă are zeci de poze numai cu ea, din toate pozițiile posibile. O femeie modestă nu postează sute de poze doar cu ea pe Facebook, nu simte nevoia să fie admirată sau lăudată pentru ceva ce nu-i aparține. Frumusețea ține de genele oamenilor, cu toate că unele femei reușesc să păcălească aceste gene via 3 lopeți de machiaj.

Așadar, ai grijă. Aparențele înșală întotdeauna și înainte să te pui pe fapte, vizitează-i profilul de Facebook și vezi dacă este sau nu genul de fată cu care crezi că te-ai înțelege. Faci tu rost de profilul ei cumva.

Reply