Trebuie să ai curaj și să zâmbești. Vei putea face femei foarte frumoase să te placă

Am observat că există destul de mulți oameni care se desconsideră, care au impresia că o femeie frumoasă nu se va uita niciodată la ei și chestii de genul. Într-adevăr, în România există foarte multe prejudecăți și foarte multe fete/femei nu bagă în seamă pe cei mai puțin înzestrați de la mama natură.

Cu toate acestea, din propria experiență vă spun că indiferent de situație, trebuie să încercați. Nu trebuie niciodată să plecați la drum cu gândul că nu aveți nici o șansă.

Dacă veți fi respinși pe motiv că nu arătați suficient de bine pentru a ieși cu o anumită femeie, nu-i nimic. Acceptați chestia asta și mergeți mai departe, la următoarea, pentru că este foarte probabil să întâlniți o femeie foarte frumoasă care să vadă în voi pe cineva foarte special.

Nu toate femeile sunt la fel, există și ființe care pot să vadă dincolo de chip, cu toate că sunt foarte rare. Trebuie să ai curaj și să zâmbești, eventual să nu fii demoralizat după o rundă de eșecuri răsunătoare.

Orice individ este deranjat de faptul că este respins înainte să aibă ocazia să demonstreze cât poate să ofere din punct de vedere sentimental, dar aceasta este România. Sunt însă șanse destul de mari să te faci plăcut în fața unei femei foarte frumoase dacă insiști, dacă zâmbești și dacă ai curaj să încerci și a 100-a oară după ce ți-ai luat-o peste nas de 99 de ori.

Dacă ai încredere că poți face acest lucru, chiar dacă nu ești neam de Făt Frumos, vei reuși într-un final să convingi o femeie foarte frumoasă să-ți acorde o șansă, și dacă o va face-o cu siguranță o să te placă mai mult decât poți crede.

Reply