Mai are rost să faci complimente femeilor din ziua de azi?

Cred că mulți dintre voi v-ați pus întrebarea asta pentru că ați observat probabil că femeile din ziua de azi primesc foarte multe complimente prin intermediul rețelelor de socializare precum Facebook. Te gândești destul de simplu: din moment ce o femeie citește comentariile pe care le primește pe Facebook la pozele sale de genul „Foarte frumoasă” „ești superbă”, etc, oare mai simte ceva când tu, îi spui aceleași lucruri în realitate? Oare mai are rost să faci asemenea complimente?

În trecut, atunci când nu existau rețele de socializare sau internet, femeile se bucurau foarte mult când vedeau că sunt apreciate și plăcute, bărbații le dădeau de înțeles aceste lucruri prin intermediul complimentelor. Astăzi, din moment ce complimentele sunt la ordinea zilei, cred că au devenit niște simple vorbe pentru care nimeni nu mai tresare, nici cel care le rostește, nici cea care le aude. Ce rost mai are să-i spui unei femei că este frumoasă din moment ce i se spune acest lucru de 10 ori pe zi pe net?

Eu unul cred că nu mai are rost să-ți faci iluzii că o femeie va tresări la auzul unor complimente în ziua de azi. Aceste complimente au căpătat un caracter de banal, de uzual, unele femei au devenit foarte încrezute chiar din moment ce aud toată ziua bună ziua că sunt foarte frumoase. Atunci când o femeie știe că e frumoasă și dezvoltă un caracter de om încrezut și plin de el, complimentele tale nu vor mai avea nici un rost, nici un efect.

Voi ce credeți? Mai are rost să faci complimente femeilor în ziua de azi?

Reply