Există vreo șansă de a reface o relație dacă s-a produs deja o ruptură?

Am observat foarte multe cupluri care se destramă apoi se împacă, încearcă să revină la sentimentele care au fost cândva dar observă că nu se mai poate. Evident, în momentul în care a apărut o ruptură într-o relație, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel. E ca și cum ai înnoda o sfoară și ai spune că e nou nouță, nodul fiind vizibil însă cu ochiul liber.

Atunci când relația trece printr-un impas, atunci când între cei doi apare o ruptură fie ea foarte mică, nimic din ce se poate întâmpla pe viitor nu va putea să aducă lucrurile în stadiul inițial. Din păcate, încă nu s-a inventat mașina timpului care să ne ajute să călătorim în trecut și să rectificăm greșelile făcute. Orice cuvânt spus, orice jignire poate să rămână întipărită pe vecie într-un suflet.

Să luăm de exemplul unei relații în care el a înșelat. El a mers la altă femeie cu toate că avea una acasă care-l iubea. Totul a ieșit la iveală dar el renunță la cea cu care a înșelat pentru a continua relația deja existentă. Femeia înșelată este dispusă să accepte acest lucru pentru că iubește.

Întrebarea mea este următoarea: credeți că o femeie înșelată poate să treacă cu vederea un asemenea eveniment? Vă spun că nu, acest episod o va bântui toată viața dacă relația este una de căsnicie, între doi soți, cu toate că dă impresia că totul este în regulă și că a trecut peste. Ruptura s-a produs atunci, orice șansă de a avea fericirea dinainte nu mai există.

Voi ce credeți? Există șanse de a reface o relație dacă s-a produs deja ruptura?

Reply