Despre cerșetoarea de atenție

Cerșetoarele de atenție există și sunt foarte multe la număr. Le vezi pe Facebook, unde postează sute de poze în care apare o singură persoană: persoana proprie. Fetele care au albume întregi cu selfie-uri, cu poze în care își arată fundul sau sânii, sunt niște cerșetoare de atenție care s-au obișnuit cu complimentele și sutele de like-uri pe care le adună de fiecare dată când postează o fotografie mai incendiară. Așa consideră unele femei, că popularitatea pe Facebook este foarte importantă.

Din punctul meu de vedere, cerșetoarele de atenție nu merită efortul, nu ai nici un motiv să te bagi în seamă cu o asemenea femeie. De ce ai avea nevoie de o femeie care stă mai mult cu nasul în Facebook decât să îți acorde ție atenție? De ce ai vrea o femeie care are sute de like-uri la poze fără să facă absolut nimic? De ce ai vrea o femeie pentru care narcisismul este o realitate de necontenit? Cerșetoarele de atenție nu merită atenție din partea bărbaților inteligenți.

Veți observa probabil că pe la comentariile pozelor postate, cele care adună sute, uneori mii de like-uri doar pentru că înfățișează sâni, fund sau picioare, nu comentează niciodată oameni de calitate. Va fi plin de țigani, de analfabeți, de conturi false și așa mai departe. Totul este întru deșertăciune, totul este fals. Foarte probabil ca și frumusețea narcisistei să fie una destul de falsă, construită din greu dimineață de dimineață cu ajutorul trusei de machiaj.

 

Reply