Ce trebuie să faci în momentul în care fosta iubită încearcă să-și bage coada în noua ta relație

Relațiile în România iau naștere și se destramă cu viteza luminii, însă de cele mai multe ori orgoliile fostelor iubite este un pic prea mare. Ele nu se pot obișnui cu gândul că un bărbat le-a părăsit și vor încerca cu orice preț să strice actuala relație a fostului iubit, uneori încercând să îl convingă de faptul că ea este aleasa, alteori dorind o simplă răzbunare. Ei bine, ce trebuie să faci în momentul în care te confrunți cu o asemenea situație? Cum scapi de o femeie care nu vrea sau nu poate să înțeleagă faptul că totul s-a terminat și că insistențele ei nu vor aduce nici o schimbare?

Ei bine, în primul rând trebuie să știi că nu vei putea niciodată să convingi o asemenea femeie cu vorba bună. Nu zic faptul că trebuie să-i aplici o corecție fizică, aka o bătaie, ci doar te atenționez asupra faptului că tentativele tale de a încerca să te întâlnești cu ea să o convingi să renunțe, nu vor face altceva decât să pună paie pe foc. Nu ai motive să te întâlnești sau să continui discuțiile cu ea pentru că o femeie cu orgoliu foarte mare care nu poate înțelege niciodată că totul s-a terminat, nu va putea să-ți fie niciodată simplu prieten sau cunoștință.

În momentul în care ai parte de o  maniacă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să blochezi toate căile de comunicație cu această femeie. Blocheaz-o pe Facebook, șterge-i numărul din agendă și blochează-i numărul de telefon din setările smartphone-ului. Nu ai de ce să-i mai trimiți SMS-uri, nici măcar de ziua ei. Trebuie să întrerupi absolut tot ce înseamnă comunicație cu o asemenea femeie care nu știe să piardă, care nu se poate obișnui cu gândul că a fost dată la o parte.

Reply