„Nu am pe nimeni și nici nu-mi doresc o relație”. Este oare o modalitate de a-ți spune că nu te place?

Cu siguranță mulți dintre voi ați întâlnit genul acesta de femeie care deși este singură, v-a spus că nu își dorește o relație cu absolut nimeni. Dar este oare acest răspuns un fel de modalitate prin care ea îți transmite că nu te place? Ei bine, da și nu. Se spune că nici un bărbat nu poate știi exact ce-i în mintea unei femei și nu, nu este un text misogin.

Sunt șanse ca femeia pe care o placi să vină după o relație dezastruoasă, să fie obosită și foarte plictisită, să nu mai aibă chef de mitocănie sau alte probleme cu care s-a confruntat recent în timpul relației precedente. O relație în care apare ura și răutatea este foarte obositoare. Dacă ea a trecut prin așa ceva recent, este posibil să nu te mintă. Nici tu dacă ai pleca de plictiseală de la un job în care să zicem că ai bătut cuie toată ziua, nu te-ai angaja în altă parte să faci același lucru.

Ei bine, atunci când ea nu a mai avut o relație de mai bine de 6 luni, atunci când este liberă de contract de minim 6 luni și-ți spune chestia asta, că nu-și dorește o relație, este foarte probabil să nu te placă, să nu te vrea. Vedeți voi, foarte puține sunt femeile de calitate care sunt în stare să spună lucrurilor pe nume, verde-n față. Rar veți auzi o femeie că-ți va spune „Nu te vreau pentru că nu-mi placi”… Majoritatea vor căuta scuze care mai de care mai ciudate ca să scape de voi, scuze printre care o enumerăm și pe asta cu „Nu am pe nimeni și nici nu-mi doresc o relație”…

Oamenii sunt făcuți pentru a trăi în doi, oricine dorește să aibă pe cineva, cu excepția călugărilor eventual, oameni care se duc în pustiu și stau acolo rupți de lume.

Reply