Ce ai de pierdut dacă-i spui că o placi? Nimic. Atunci de ce nu o faci?

În momentul în care te îndrăgostești de o femeie începi să-ți pui foarte multe întrebări. Începi să te întrebi dacă ai șanse, dacă te place, dacă nu te place acum te gândești dacă sunt șanse să te placă în viitor și așa mai departe. Ei bine, și gândurile acestea nu dispar cu una cu două și de cele mai multe ori stau în calea acțiunii ca un veritabil zid. Atât timp cât stai și te gândești, e clar că nu acționezi.

Din punctul meu de vedere e bine să meditezi, să studiezi femeia respectivă, să vezi de la distanță dacă se potrivește gusturilor tale dar nu trebuie să exagerezi. Timpul va începe să lucreze împotriva ta. Sunt șanse foarte mari să pierzi o ocazie excelentă de a te face plăcut doar pentru că nu acționezi la timp, fiind copleșit de gândul primordial legat de acceptarea ta în viața ei.

Trebuie să acționezi, trebuie să-i spui că o placi, că te gândești la ea. Nu din primele clipe când îți dai seama de acest lucru, ci din momentul în care te convingi că ea este femeia ta. Din acel moment, orice alte întrebări de genul „Oare mă va accepta?” nu vor fi clarificate decât dacă încerci, decât dacă-i spui ce simți. Și nu, nu ai absolut nimic de pierdut.

Dacă vei pierde vremea vei rata ocazia, sunt șanse mari să vină altul și să ți-o fure sau se vor întâmpla alte lucruri neprevăzute. Trebuie să iei atitudine și să nu te lași influențat de gânduri. Sunt bune și gândurile dar numai în situația în care acestea au o limită și sunt constructive. Mergând pe vechea zicală din popor „Ce-i prea mult strică”, vă sfătuiesc să acționați in consecință.

Reply