3 motive pentru care nu poți să o uiți

În momentul în care ajungi să te îndrăgostești în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă nu ai parte de sentimente împărtășite, constați cu stupoare că este aproape imposibil să uiți persoana respectivă. Te gândești mereu la ea și chiar dacă a trecut o perioadă lungă de timp în care nu ai mai ținut legătura, gândurile tale zboară destul de des într-o direcție din care ești conștient că nu va veni absolut nimic pozitiv. Să trecem în revistă cele mai importante 3 motive din cauza cărora nu poți să o uiți.

3 motive pentru care nu poți să o uiți

  1. Păstrezi poze cu ea. Nu contează că ai poze în telefon sau în calculator cu ea, din moment ce le vezi periodic, sentimentul se reaprinde. Din păcate, dragostea, iubirea este precum o lumânare: se aprinde de fiecare dată cu o singură scânteie. În cazul nostru, fotografiile sunt această scânteie.
  2. Smiley. Atunci când asculți piese și privești clipuri pe internet de genul Smiley – Îndrăgostit (deși n-am vrut), te gândești mereu la ea. Dacă ai de gând să o uiți trebuie să stai departe de asemenea piese pentru o bună perioadă de vreme. Orice melodie romantică te va face să te gândești mereu la ea.
  3. Compatibilitatea. Atunci când ești îndrăgostit, vezi în persoana respectivă un maxim de compatibilitate. Îți place totul la ea, cum se poartă, cum vorbește, cum arată, etc. Te gândești că este sufletul tău pereche, cu toate că te trezești subit la realitate în momentul în care îți dai seama că între voi nu a fost și nu va fi niciodată nimic. Atât timp cât o să vezi în ea persoana perfectă, e clar că nu o vei putea uita niciodată. Adu-ți aminte că oamenii sunt o sumă de calități și defecte, nu numai de calități.

Reply