Drobeta Turnu Severin – polul prostiei și al sărăciei. Tripleți abandonați în maternitate

Anul trecut, în iulie 2015, la Drobeta Turnu Severin s-a întâmplat un lucru extraordinar: o mamă a adus pe lume 3 copii, tripleți. Să naști tripleți într-un oraș precum Severinul este ceva nemaipomenit, foarte foarte rar întâlnit. Ei bine, din păcate, aceste 3 fetițe au fost ABANDONATE în maternitate de către mama lor. E genul de veste care te șochează, e extrem de dureros să auzi că o mamă a abandonat un singur copil în maternitate, ce să mai zic de trei?

Mama care a decurs la acest gest mai avea 8 copii acasă se pare, lucru ce mă face să mă gândesc la prostie, sărăcie, micime, analfabetism și câte și mai câte. Îmi pare rău că există asemenea cazuri la Severin, oraș în care îmi duc și eu traiul și sunt nevoit să-l cataloghez asemenea declarației din titlul articolului. În lumea asta, nici un animal nu-și abandonează puii, în afară de oameni se pare. Nu știu câți tripeți se nasc anual în România, însă e strigător la cer ce s-a întâmplat la Severin. Sunt oameni care se chinuie zeci de ani să facă un copil, și alții îi abandonează prin maternitate câte 2 sau 3.

Tripleții abandonați în iulie anul trecut la maternitatea din Drobeta Turnu Severin au deja aproape 1 an și jumătate și sunt în grija unui asistent maternal, fără vreo șansă de adopție pentru că majoritatea dosarelor sunt pentru un singur copil, nu pentru trei. Stai așa și te gândești ce viață aiurea or să aibă acești 3 copii, fără de păcat, fără să fie vinovați de absolut nimic. Totul din cauza unor părinții iresponsabili care sunt probabil prea leneși să se ducă la muncă și să aibă bani de prezervative. 3 copii, abandonați în maternitatea din Drobeta Turnu Severin. Foarte trist.

Reply