Nu reușești să ții în frâu gastrita cronică? Iată o posibilă soluție

În momentul în care te îmbolnăvești, începi să îți redobândești sănătatea pe la ușile medicilor și pe la cozile farmaciilor. Umilința este dublă, banii pe care-i plătești și într-o parte și în alta sunt destul de mulți cu toate că ai cotizat o viață întreagă la sistemul public de sănătate. Prin așa ceva vei trece dacă cumva te îmbolnăvești în România, cam asta te așteaptă. Vei fi umilit și sărăcit de către un sistem de care nu a vrut nimeni să se ocupe în ultimii 27 de ani, că parcă atât a trecut de la Revoluția din 89.

Și cel mai frustrant este momentul în care cheltui o grămadă de bani cu niște medici care ar trebui să te trateze gratuit, arunci o grămadă de bani și în mafia medicamentelor aka farmaciile din România, și constați cu stupoare că nu-ți este mai bine, că tu nu te vindeci, că boala ta nu dispare sau că simptomele nu se ameliorează. Ce-i de făcut atunci? Nivelul, cota de frustrare atinge apogeul și începi să cauți alternative. Dar oare există? Există alternative pentru sistemul de stat?

Ei bine, alternativa este tratamentul naturist și nu am înțeles niciodată de ce oamenii recurg la asemenea lucruri abia după ce au trecut prin toate etapele exasperării în cadrul sistemului sanitar de stat. Există tratamente naturiste pentru gastrita cronică folosite încă din antichitate. Să nu uităm un aspect foarte important legat de medicamentele naturiste: sunt din plante, plante folosite în medicina antică cu succes mii de ani. Așadar, de ce ar fi mai puțin indicate astăzi?

chitosan_7Și oamenii mai uită un aspect destul de important legate de medicamentele chimice din farmaciile noastre. Acestea sunt diluate ca și concentrație de substanță activă pentru a putea fi vândute la un preț care să corespundă cu puterea de cumpărare a românului, respectiv a pensionarului român. Atunci, de ce se mai miră lumea că aceste medicamente nu-și fac efectul și că boala lor nu se ameliorează? Recomand medicamentele naturiste întrucât sunt din plante iar la plante nu ai cum să diluezi absolut nimic. Nu puțini sunt cei care au constatat că tratamentele naturiste sunt mai eficiente în absolut orice problemă.

Reply