Femeile sunt ușor de surprins dacă ai imaginație

Femeile în ziua de azi sunt destul de ușor de surprins pentru că există o lipsă acută de personalitate și imaginație în tabăra masculină. Din păcate, atunci când ai o societate în care jumătate dintre tineri pică bacul în fiecare an, nu poți avea pretenții la inteligență, imaginație sau personalitate. O generație îndobitocită este o generație ratată și din acest motiv, spun că femeile din ziua de azi sunt destul de simplu de impresionat dacă ești un pic mai avansat din punct de vedere intelectual.

De exemplu, eu unul am auzit de multe ori replica „Wow, nimeni nu a mai făcut asta pentru mine până acum”, în momentul în care am decis să surprind cu un cadou o femeie. Nu m-am dus niciodată cu flori banale sau cu felicitări banale sau cu absolut nimic banal. Ca să surprinzi trebuie să fii inventiv și să ai un pic de imaginație, să îți dai seama care este slăbiciunea lor principală.

Și nu, nu trebuie să profiți de acea slăbiciune într-un mod abuziv, ci să o folosești în favoarea ta în limita bunului simț. Am să-ți dau și un exemplu. Să zicem că ai cunoscut sau cunoști de ceva vreme o femeie și ai observat că răspunde foarte bine la statusurile romantice, la pozele romantice de pe Facebook, la clipurile din care se desprinde ideea de romantism, etc. Poți să o surprinzi cu un cadou romantic dar nu cu un trandafir roșu, ci cu ceva ce nu s-a mai văzut. Scrie-i o scrisoare de genul celor oferite de  Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori și vei vedea cum ochii ei se vor umple de uimire în momentul în care îi vei da mica atenție. Cu siguranță va fi foarte surprinsă…

Reply