Du-i dulciuri, multe dulciuri…

Se spune că dragostea trece prin stomac. Ei bine, în cazul acesta trebuie să profiți. Du-i dulciuri dacă observi că-i plac. Există multe metode prin care îți poți da seama dacă-i plac sau nu dulciurile fără să fii foarte evident. Nu, nu ai de ce să întrebi chestia asta. De exemplu, poți să cumperi câteva ciocolate de la un magazin și când te vezi cu ea, să-i spui că le-ai luat pentru tine și că ai vrea să îi dai și ei una, și o pui să aleagă. Dacă nu te refuză este clar că-i plac dulciurile și poți să profiți de chestia asta. Faptul că tu îi vei duce câte o mică atenție zilnic, va conta enorm pentru că în primul rând, ea va simți că tu faci un efort pentru ea, va simți că tu te gândești la ea.

Nu știu câți dintre voi realizați cât de important este să dăruiești. Să luăm exemplul unei simple ciocolate. Ca să-i duci ei o ciocolată trebuie în primul rând să te gândești la ea. În al doilea rând trebuie să fii altruist, nu zgârcit. În al treilea rând trebuie să o pui pe ea pe primul plan pentru că mai mult ca sigur o să ajungi să intri în magazin doar pentru a-i cumpăra ei o ciocolată. Dacă fata este inteligentă, o să își dea seama de chestia asta pentru că nimeni nu pierde timpul pentru tine dacă nu se gândește la tine, dacă nu ține la tine, dacă nu ești o prioritate pentru el.

Trebuie să reții un lucru destul de simplu. Cu cât vei dărui mai mult, cu atât va fi mai evident faptul că tu o placi. Cred că oamenii sunt făcuți să dăruiască și să se dăruiască unul altuia, așa că nu ezita să o îndulcești cât mai mult.

Reply