De ce nu e o idee bună să te încurci cu o femeie imatură

Când ai trecut de o anumită vârstă, respectiv să zicem un 25 de ani, începi să te uiți în jurul tău și la caracterul femeilor cu care te întâlnești sau cu care ai vrea să ai o relație. În momentul în care observi că o femeie este imatură atât în gândire cât și în fapte, îți dai seama că s-ar putea să fie o alegere destul de nefericită, pentru tine. Dacă tu vrei seriozitate, trebuie să cauți o femeie serioasă iar o femeie imatură nu va fi capabilă să ofere așa ceva.

Cum îți dai seama despre o femeie că-i imatură? În primul rând, observi ce planuri de viitor are. Dacă e genul de ființă care băltește de pe azi pe mânie fără să aibă un plan concret, este imatură. De asemenea dacă observi că nu-ți poate răspunde la întrebarea „Ce știi să faci?”, este cât se poate de imatură. O femeie matură este o femeie serioasă care știe ce vrea de la viață. Și mai poți să te uiți și la obiceiurile ei, dacă este genul de femeie cu glume băiețoase sau porcoase e clar că nu a depășit stadiul de 14 ani când mai umbla în gașcă cu vecinii de la bloc.

Dacă te încurci cu o femeie imatură trebuie să știi ce te așteaptă: va fi aproape imposibil să faci absolut orice serios alături de ea. Vei avea parte de certuri, de divorțuri survenite mai devreme decât te-ai fi așteptat și așa mai departe. Cred că cei care se încurcă cu femeile imature o fac doar pentru distracție, ori din pură prostie. De ce ai vrea să te legi de o femeie alături de care nu ai absolut nici un viitor?

Reply