De ce nu e bine să insiști pentru o femeie care împarte oamenii între urâți și frumoși?

Ai cunoscut recent o femeie care ți-a plăcut dar pe care ai auzit-o vorbind cu prietenele ei despre bărbatul X că-i frumos și bărbatul Y că este urât? Ei bine, trebuie să știi că aceste femei pline de prejudecăți nu merită atenție. Am să-ți spun și de ce. Mintea omului mic, mărunt, este destul de simplă. Ea nu poate să vadă dincolo de frumos și urât, acesta este maximum de inteligență pe care o femeie plină de prejudecăți poate să-l afișeze în public sau în privat.

Nu este bine să te hazardezi în legătură cu o femeie care împarte lumea între frumos și urât pentru că sunt șanse mari să te considere pe tine un urât dacă a fost obișnuită numai cu băieți frumoși până acum. În plus, chiar dacă te consideră acum frumos, ținând cont de faptul că nu este foarte inteligentă, ce-ți poate garanta ție că nu va întâlni pe altul mai frumos ca tine în viitorul apropiat? Din moment ce acesta va fi singurul principiu pe care s-a format relația cu pricina, e clar că despărțirea este inevitabilă.

Și te mai gândești că uneori că pentru o relație de succes, e nevoie și de suflet, de raționament, nu doar de frumusețe. Păi ce se va întâmpla în momentul în care o să dispară atracția fizică? Ce se va întâmpla după vârsta de 30, 40 de ani? Frumusețea este trecătoare sau vrei să-ți iei nevastă pe termen limitat? Ferește-te de femeia care împarte oamenii în frumoși și urâți, nu merită. Are un coeficient de inteligență atât de mic, încât chiar nu ai avea ce să faci cu ea pe termen lung.

Reply