3 motive să contactezi un serviciu de backup profesional pentru compania ta

În România puțini sunt antreprenorii care gândesc în perspectivă, cu viziune și profunzime și spun chestia asta pentru că, din păcate, foarte puțini patroni de firme mici și mijlocii apelează la servicii  de backup fișiere pentru companii, oferit de profesioniștii din acest domeniu precum cei de la FixmyPc. De multe ori se merge pe ideea că nimic rău nu se poate întâmpla cu calculatoarele din companie sau cu serverele acesteia din moment ce sunt noi și așa mai departe.

România este 0 din punct de vedere al mentalității de prevenire așa că vom scoate în evidență în cele ce urmează 3 motive pentru care ar trebui să iei legătura cu o compania capabilă să ofere backup profesional pentru datele importante ale firmei și ale clienților tăi.

3 motive să contactezi un serviciu de backup profesional pentru compania ta

  1. Fișierele companiei și ale clienților sunt în siguranță în cazul în care serverele sau calculatoarele firmei tale încetează să mai funcționeze. Se întâmplă de multe ori să apară probleme la servere sau la calculatoare pentru că vrem sau nu să recunoaștem, tehnologia chiar dacă este de ultimă generației, este supusă erorilor, mai ales că este operată de oameni care nu sunt atât de pricepuți în ale informaticii. Se poate întâmpla ca un angajat, în urma unei comenzi greșite, să strice un server.
  2. Fișierele companiei și ale clienților sunt în siguranță în cazul în care ești supus unui atac de tip ransomware. După cum spuneam mai sus, românii sunt genul de oameni care niciodată nu vor să fie preventivi. Ei iau pe „Lasă că nu mi se întâmplă tocmai mie” în brațe și rezolvă problema. Ei bine, în momentul în care aceștia constată că li se întâmplă tocmai lor este deja prea târziu, mai ales în cazul în care discutăm despre ransomware, unul dintre cele mai groaznice atacuri cibernetice din lume.
  3. Fișierele companiei și ale clienților sunt în siguranță în cazul în care serverele sau calculatoarele din firmă se virusează. Atât timp cât angajații au acces liber, nerestricționat la internet, există posibilitatea să contacteze un virus pe internet, ori să-l aducă pe un stick de memorie de acasă. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca un virus să ajungă pe serverul companiei și să șteargă sau să corupă tot ce înseamnă fișier important.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care eu unul recomand o soluție de backup profesional de fișiere. Chiar nu are rost să stai și cu grija aceasta, mai ales când există companii profesionale precum fixmypc.ro care se ocupă cu asemenea lucruri. Acționează acum, până nu e prea târziu.

Reply