Chiar dacă ai impresia că este sufletul tău pereche, nu sări cu inelul imediat

Stai Romeo, lasă un pic declarațiile de dragoste și gândește-te bine ce ai de gând să faci. Am spus de multe ori că în ziua de azi cuplurile se formează foarte simplu și foarte rapid dar pe baza aparențelor numite frumusețe și atracție fizică, nu pe substanța numită compatibilitate. De foarte multe ori tinerii aleg să scoată inelul cu diamant și să ceară în căsătorie fără să se gândească ceva mai serios la gestul lor. Cred că 70% dintre tinerii care se căsătoresc în ziua de azi habar nu au ce înseamnă acest concept, de trai în doi până la sfârșit, motiv pentru care cele mai multe căsnicii nu trec de 7 ani.

Chiar dacă ai impresia că este sufletul tău pereche, nu sări cu inelul imediat. E nevoie de foarte mult timp să îți dai seama dacă ești tu pregătit să trăiești cu același om în casă până la sfârșitul vieții. În primul rând, trebuie să știi că nu ai cum să-ți dai seama dacă ea este sau nu sufletul tău pereche din moment ce relația durează de maxim o lună. Am mai văzut eu căsnicii înființate după doar o lună după cei doi s-au cunoscut și vă puteți imagina cam ce soartă au avut. Da, nu au rezistat. Nu trebuie să te grăbești să te căsătorești chiar dacă în acele momente în care ești îndrăgostit până peste cap, așa ai impresia, că vei vrea să ai alături acea persoană pentru totdeauna.

Decizia de a cere în căsătorie trebuie luată la rece, la cel puțin un an distanță după ce relația a început, când nu mai ești afectat de dragostea oarbă specifică începuturilor de relație, dragoste alimentată foarte mult de atracția fizică. Decizia trebuie să o iei atunci când a trecut suficient timp de când ai cunoscut-o și ai observat că ea nu s-a schimbat absolut deloc față de prima zi. Atunci vei face o alegere cu adevărat bună.

Reply