Ce se întâmplă dacă claxonezi o curvă de pe centură?

Eu unul mereu mi-am pus întrebarea asta. Te simți mai bărbat? Poate că te simți dar ești un bărbat sub mediocru. Nu știu ce ar putea să se întâmple în cazul în care claxonezi o centuristă. Să se simtă foarte impresionată și drept mulțumire să vină să-ți facă o muie gratis? Mie unul mi se pare un gest 100% românesc, făcut de niște țărani coborâți de la stână direct în civilizație, fără să aibă habar de faptul că la oraș trebuie să se comporte altfel. Acolo, sus, în vârf de munte, unde nu-i vede nimeni, pot să facă absolut orice, dar la oraș ar trebui să denote un pic de bun simț.

Dar chestia asta cu claxonatul curvelor de pe centură nu este doar un exemplu de prostie combinată cu nesimțire, mai este și semnul clientului. Poate că unii dintre cei care claxonează au frecventat pe domnișoara cu pricina și, acum, în semn de mulțumire pentru cele prestate cândva, dau și ei un claxon. Da, e ceva gratis, mai gratis decât un buchet de flori sau o a doua muie, dar totuși e ceva. Așadar, e posibil ca unii dintre clienți să mai tragă așa câte un claxon în semn de respect pentru cele care le-au adus cândva o plăcere nespusă, pe marginea unui șanț.

Cred că românii mai au mult până să învețe ce-i aia civilizație, ce-i aia inteligență. Unii se cred atât de bărbați și de bogați dacă claxonează o curvă dintr-un cazan de 1000 de euro înscris pe Franța sau pe Bulgaria, încât ești scârbit când vezi așa ceva în plină acțiune. Evident, nu se întâmplă nimic dacă claxonezi o curvă pe centură, eventual te văd cei de pe stradă care or să afirme „Ce țăran!”.

Reply