Care este cea mai trăsnită distracție de care poți beneficia până în 70 de lei?

Să te distrezi în București nu este prea dificil, mai greu este în momentul în care vrei să încerci ceva mai deosebit. Predomină încă spiritul de turmă în această țară și cred că vor trece ani buni până vom reuși noi să ne personalizăm un pic mentalitatea. Se deschid zilnic escape room-uri, se deschid zilnic săli de popice, de biliard, însă cred că acestea au devenit deja foarte banale și plictisitoare. Acum, revin la întrebarea mea, dacă ai 70 de lei și vrei să te distrezi un pic mai special în București, ce poți face? Ei bine, trebuie să știi că poți găsi ședințe de Squash la prețuri accesibile, care să se încadreze în cerințele tale, adică distracție ciudată de bani puțini, până în 70 de RON.

De ce Squash? Păi din punctul meu de vedere este acel gen de distracție pe care cred că nici 1% dintre români nu au încercat-o. Probabil ați mai auzit de acest sport pe la americani, ei sunt cei care-l practică în locul tenisului de câmp. Este un sport destul de solicitant din punct de vedere fizic și foarte distractiv, mai ales dacă ai parte de un partener cu o condiție fizică destul de bună. Tot ce trebuie să faci la Squash, în mare, este să lovești cu niște rachete de tenis o minge de cauciuc, între 4 pereți. Nu este ca la tenis să se joace pe un câmp deschis, ești introdus într-o cameră ce are 4 pereți destul de înalți. Este după părerea mea o distracție destul de interesantă.

Poți afla mai multe detalii legate de aceste ședințe de Squash dar și despre alte posibile distracții de pe Aventurio, unul dintre puținele site-uri dedicate celor care au un spirit mai aventurier, celor care doresc să aibă parte de o distracție mai plină de adrenalină și mai puțin cunoscută în București. Să sperăm că pe viitor vom avea parte de mai multe site-uri de genul, pe măsură ce or să se deschidă ceva mai multe distracții unice și ciudate, noi pentru peisajul din România.

Reply