Când că dați seama că este momentul să vă mutați împreună?

Să te muți împreună cu iubita ta este ceva destul de măreț, este ceva destul de important, este un pas pe care trebuie să-l faci numai dacă te-ai gândit foarte bine și ești sigur că știi ce înseamnă să locuiești alături de altă persoană în casă. Evident, la modul în care se formează cuplurile în ziua de azi, tinerii habar nu au ce înseamnă de fapt viața în doi și adevărul este că cele mai multe cupluri se destramă după ce el și ea se mută împreună. Atunci încep să se calce pe coadă și să aibă pretenții care mai de care mai ciudate și mai autoritare unul de la celălalt.

Când că dați seama că este momentul să vă mutați împreună?

Dacă ești un bărbat serios, înseamnă că știi ce vrei de la viață, înseamnă că ești conștient de faptul că în momentul în care vei mai avea pe cineva în casă cu tine, vei fi nevoit să încetezi să mai promovezi anumite obiceiuri specifice numai celor care locuiesc singuri.

Trebuie de asemenea să stabilești de comun acord alături de iubita ta cine gătește și când, cine spală vasele, cine face curat pentru că nu puține au fost cazurile în care cupluri destul de zdravene s-au destrămat din pricina dorințelor bărbatului ca femeia să facă toată treaba din casă. Evident, o femeie care vede că s-a transformat într-o slugă, pornește pe alt drum și cuplurile se destramă.

Îți dai seama că ești pregătit să locuiești cu viitoarea ta soție și în momentul în care te desparți de ea seara, o conduci acasă iar când ajungi la tine deja îți lipsește. În principiu, chestia asta cu mutatul împreună trebuie să vină de la sine, nu doar forțată de împrejurări pentru a scăpa de una dintre chirii.

Reply