Are Samsung Galaxy S7 Edge deși are doar 19-20 de ani? Iată ce spune acest lucru despre ea

Ai pus ochii de curând pe o fată care lucrează la un butic și ai observat că are un telefon la fel de scump ca 4 salarii de-ale ei? Poate chestia asta să spună ceva despre ea? Ei bine DA. În general, femeile pot fi caracterizate atât după modul în care se îmbracă, cât și după accesoriile pe care le poartă, ca și bărbații de altfel. În 2016, telefonul mobil este doar un accesoriu.

Așadar, să trecem la fapte, să vedem ce poate să-ți spună telefonul scump pe care o fată ce lucrează pe bani puțini îl afișează?

  • În primul rând, trebuie să știi că cel mai probabil nu trăiește din salariu. Sunt șanse mari să fie „fata care încă mai lucrează la buzunarul lui tati”…
  • Este foarte probabil să nu-i fi plăcut cartea. Așa sunt copiii ăștia care se nasc cu de toate la fund și de toate scumpe. Nu mai sunt motivați să învețe și sfârșesc la 20 de ani vânzătoare la buticuri, că altceva nu știu să facă nimic.
  • Sunt șanse mari să fie o întreținută. Poate să aibă un iubit foarte bogat care să-i facă asemenea cadouri, eventual chiar de vârsta tatălui său.
  • Este genul de femeie care nu se mulțumește cu puțin. Sunt șanse mari să fie lacomă și foarte materialistă din moment ce are unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume.
  • Nu are un nivel de inteligență suficient de ridicat dacă a făcut rate la telefonul acela dintr-un salariu de 800 – 1000 RON. Sunt șanse să fi făcut și rate la bancă sau să fi prelungit vreun abonament care oricum era ridicol și înainte de achiziționarea unui S7 la preț preferențial.

 

Reply