Atunci când părinții ei nu te acceptă

Cred că foarte mulți dintre voi v-ați lovit de povestea aceasta într-un moment al vieții voastre: aveți o relație frumoasă cu o fată dar părinții ei nici nu vor să audă de unii ca voi. Se spune că părinții doresc întotdeauna ce-i mai bun pentru copiii lor și din acest motiv, e posibil ca ei să vadă în voi genul de oameni care nu merită băgați în seamă, fiind convinși că fata lor merită mai mult. Este o tâmpenie care nu există doar în România și apare cel mai adesea în 4 situații distincte:

  • Nu ai studiile ei sau ale părinților ei. Există oameni care au făcut o facultate, fiica lor a făcut și ea o facultate și e clar că acești părinți nu vor accepta alături pe unul care are doar 10 clase sau liceu. În cercul lor de prieteni cică vor fi luați la mișto când se va auzi chestia asta. În plus, sunt convinși că tu cu 10 clase nu ești compatibil cu fiica lor care are facultate.
  • Nu ai banii ei. Să zicem că ea lucrează funcționară într-o bancă și câștigă lunar 4000 de lei iar tu, om cu 10 clase, cari pâine pe la magazine de dimineață până seară pentru 1000 RON. E clar că părinții ei te vor considera un ratat și nu vor fi niciodată de acord cu o asemenea relație, unii crezând că dorești să le storci fata de bani chiar. Așa de departe se duc unii cu gândul.. Există oameni care se gândesc doar la bani se pare.
  • Nu arăți așa cum trebuie. „Tu nu ai găsit pe nimeni decât pe urâtul ăsta?” Sunt vorbe de părinți spuse propriilor copii. Da, există asemenea oameni care sunt în stare să spună asemenea aberații. Din păcate, să fii mai puțin înzestrat de la mama natură este un MARE dezavantaj în societatea românească.
  • Ești de etnie. Puțini sunt părinții care vor accepta ca fata lor să se mărite cu un țigan. Așa sunt prejudecățile în ziua de azi, totul se bazează pe aspectul fizic și pe ideea de a sta cât mai departe de țigani. Românii au din păcate o problemă cu țiganii, și îi bagă pe toți în aceeași oală.

Ce poți să faci dacă ei nu te acceptă? Ei bine, ai două variante. Ori pui punct întrucât o căsnicie bazată pe stres continuu venit din partea socrilor oricum nu va dura, ori încerci să schimbi direcția. Îți iei nevasta și pleci cât mai departe de ei. Cu cât mai departe cu atât mai bine. Altceva nu ai ce să faci.

Reply