Ai o problemă cu faptul că-i fată săracă? Greșești enorm

Te uiți de multe ori pe stradă și observi acele femei care conduc mașini scumpe, musai Audi sau BMW. Te gândești că ele sunt idealul pentru tine, mai ales dacă și tu ești de același statut financiar și social cu ele. Ei bine, nu. S-ar putea să greșești enorm. Trebuie să știi că o femeie săracă poate să iubească mult mai mult pentru că poate să înțeleagă mai multe lucruri.

Am spus de multe ori faptul că oamenii crescuți în puf, cu de toate la fund nu prea știu ce înseamnă viața, ei sunt cei care clachează la primul hop întâlnit din păcate. Iată care sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să apreciezi o fată săracă și de ce ar trebui să umbli după ea mai mult decât după una cu bani

4 motive să dai prioritate în viața ta unei fete sărace

  1. Știe ce înseamnă să nu aibă. Este genul de fată care este obișnuită cu greutățile. În momentul în care veți avea probleme financiare ea va știi să se descurce și va fi alături de tine, nu va face presiuni.
  2. Este simplă. Va petrece mult mai puțin timp în fața oglinzii și mult mai mult timp cu și pentru tine. Dacă vrei să ai parte de atenție, ia-ți o fată săracă.
  3. Nu are pretenții. Nu o să o vezi vreodată că strâmbă din nas în momentul în care vii cu un cadou ceva mai simbolic. Una care s-a născut cu de toate la fund poate să-ți facă asta.
  4. Știe să aprecieze. Pentru ea, pentru fata săracă, orice cadou este foarte important chiar dacă nu este scump pentru că ea a crescut fără cadouri. Știe să le aprecieze indiferent de valoare.

Reply