Vrei un living ca-n filme? Iată 4 sfaturi utile pentru o transformare de senzație

Cu toții am văzut acele livinguri extraordinare pe care le au americanii prin filme și ne-am întrebat de multe ori dacă am putea să facem și noi ceva asemănător, cu toate că suntem de cealaltă parte a planetei. Ei bine, sunt de părere că se poate construi un living extraordinar urmând câteva sfaturi destul de simple. De exemplu, principala problemă la noi se leagă de aglomerarea încăperii în sine. Noi avem prostul obicei să aglomerăm livingul până la refuz apoi să ne mirăm că nu arată foarte bine, dar despre acest aspect alături de alte trei vom discuta în cele ce urmează.

4 sfaturi utile pentru a transforma livingul într-unul de senzație

  1. Evită aglomerarea încăperii. Nu mai aduce mobilă ca la balamuc în această cameră pentru că o încăpere supra aglomerată nu are cum să fie una frumoasă. Americanii nu au livinguri mari dar le mențin simplitatea, nu le aglomerează cu vaze de flori și alte minuni ca românii.
  2. Cumpără scaune de bucătărie pentru living ceva mai speciale. În momentul în care cumperi un obiect banal și-l pui în living, întreaga încăpere va avea un aspect general banal. Nu te sfii să te joci cu formele, cu modelele sau cu culorile scaunelor de bucătărie așezate în jurul mesei din living.
  3. Folosește o mobilă cât mai sumară. S-au dus vremurile în care mobila pentru living era butucănoasă și foarte abundentă. În ziua de azi mobila pentru living trebuie să aibă un profil cât mai subțire și să fie cât mai aerisită. De fapt cred că ați văzut și la americani, au o canapea în acea încăpere, unul sau două fotolii și eventual o măsuță micuță pe care să pună televizorul.
  4. Asigură-te că acea cameră are cât mai multă lumină naturală. Americanii sunt mari iubitori de lumină, drept urmare au niște ferestre uriașe în living. Chiar dacă la noi nu este posibil acest lucru, mai ales dacă stăm la apartamente, puteți să obțineți o cameră mai luminoasă dacă nu obturați cu 13 draperii, 7 perdele și 3 jaluzele acele ferestre. Românii au un obicei foarte prost să folosească multe obiecte care ascund într-un fel lumina naturală iar camerele capătă un aspect destul de artificial. Folosiți maxim o draperie de culoare albă, fără jaluzele verticale sau alte minuni.

Reply