TOP 3 meserii care vor răci relația dintre tine și nevasta (iubita) ta

Se spune că ochii care nu se văd se uită. Oare așa să fie? Ei bine, eu unul cred că da. În momentul în care un cuplu este despărțit de o oarecare distanță, începe să apară ruptura. Păi câte familii destrămate nu am văzut noi din cauza faptului că el sau ea au plecat la muncă în străinătate? Evident, un simplu job în străinătate nu ar trebui să fie atât de inaccesibil unei relații, însă există din punctul meu de vedere cel puțin 3 la număr care clasează o posibilă relație ca și destrămată.

TOP 3 meserii care vor răci relația dintre tine și nevasta (iubita) ta

  1. Șofer pe camion. În momentul în care ai plecat ca șofer pe camion, s-a zis cu familia. Vei veni acasă o săptămână la o lună și jumătate (dacă ai noroc) și nu vei putea să îți chemi nici nevasta / iubita pe la tine pentru că ești mereu în mișcare. Familiile de camionagii sunt întotdeauna cele mai destrămate și cele mai dificile pentru că după cum spuneam mai devreme, ochii care nu se văd, se uită.
  2. Marinar. Ca marinar, lucrurile se îndreaptă către un dezastru și mai mare pentru că vei veni acasă undeva la 6 luni și vei petrece și mai puțin timp cu familia ta. Se spune că marinarii au câte o iubită în fiecare port, o fi și vreun sâmbure de adevăr în toată chestia asta zic, nu?
  3. Soldat. Cei care pleacă în armată, plătiți bineînțeles, vor avea parte de o familie mai mult ca sigur destrămată pentru că aici apare și factorul de risc. Tu ca soldat riști să nu te mai întorci acasă niciodată și femeile se vor feri oarecum să întemeieze o familie cu tine. Dacă totuși ești soldat și ai găsit o femeie care dorește acest lucru, grăbește-te până nu se răzgândește. E o comoară.

Reply